Valikko Sulje

Hyvää alkanutta vuotta 2018 kaikille

Uuden vuoden myötä tuleekin sitten paljon uudistuksia. Vanha työ yliopistolla  jäi taakse ja siitä alkaakin sitten uuden työn metsästys. Paljon on jo täkyjä maailmalla ja jotain jo alustavasti kiikarissakin.

Toinen asia mikä tulee päätökseen on tämä nykyisen tutkinnon suorittaminen. Aikataulu on naulattu sellaiseksi, että nyt keväällä tulee väkisinkin valmistuneeksi.

Kunnan luottamustoimet niin valtuustossa ja lautakunnassa jatkaa omalla painollaan, puolessa vuodessa on jo kohtuullisen hyvin oppinut koneiston toiminnan. Nyt vain lisää vettä myllyyn.

NJS:ssä työt jatkuu niin Webmasterina, johtokunnassa ja uusimpana myös B-poikien jojona. B-pojilla tänä talvena SM-karsinta ottelut edessä. Varsin mielenkiintoinen kausi on sitäkin kautta tulossa. Johtokunnassa olen harrastevaliokunnan vetäjänä, joten yritetään tässä samalla nostaa myös seuran harrastetoiminta kilpatoiminnan ohessa. #palokärkisydän

Mielenkiintoista on myös nähdä kuinka #LiikuntaSankarit jatkaa toimintaansa. Toiminnan kehittämiseen on seurojen yhteistyössä haettu Opetus ja kulttuuriministeriön seura tukea, päätöksiä siitä on tulossa toukokuun aikana. Mutta uutta toimintakautta ja uusia seuroja siihenkin on suunnitteilla tuli tukea tai ei.

Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille.

Kommentoi