Valikko Sulje

KH:n päätöksiä 9.10.2017

Kunnanhallitus kokoontui eilen. Olisin odottanut, että Nurmijärvi olisi osallistunut luontolahjaan satavuotiaalle Suomelle. Tätä varten kunnan virkamiehet olivat etsineet tarkoitukseen sopivan luontokaistaleenkin. Kunnanhallitus kuitenkin äänesti (äänin 3-8) esitystä vastaan. Toinen samansisältöinen valtuustoaloite lähetettiin puolestaan takaisin valmisteltavaksi, joten sinänsä tästä voi vielä jotain tullakin. Etenkin kun valtuusto asiasta lopulta päättää.

Samassa kokouksessa tulin valituksi myös Joukkoliikenteen ohjausryhmään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Nurmijärven joukkoliikenne on toki nyt ELY:n hallinnassa seuraavat 10 vuotta, mutta kunnan tehtävä joukkoliikenteen järjestäminen silti edelleen  on. Jos ei muuta, niin ohjausryhmän kautta on helpompi viedä viestiä joukkoliikenteen ongelmista ja kehityskohteista. Olen siis kuulolla, jos teillä on kerrottavaa joukkoliikenteeseen liittyvistä asioista.

Kokouksen ”paras anti” on vielä tulossa, sillä sen suurin asiakohta oli vuoden 2018 talousarvio. Sen käsittely on vielä kesken ja jatkuu huomenna. Nähtäväksi jää, minkälaisen paketin KH tuo valtuuston käsiteltäväksi.

Kommentoi