Valikko Sulje

Vaalinumerot saatu – 29 Eero Santala

Kahden kuukauden vaalien siirto tuntui pitkältä ajalta, mutta nyt vaalit taitaa oikeasti olla jo lähellä. Tänään on ehdokkaat vahvistettu ja vaalinumerot jaettu ehdokkaille.


Kunta näkee liikuntapaikkansa pääosin vain kulueränä ja helposti vierittää kustannukset käyttäjiensä eli seurojen maksettavaksi. Tällaiselta se tuntuu Nurmijärvellä erityisesti kalliimpien liikuntapaikkojen osalta, kuten jäähalli ja lämmitettävä tekonurmi.

Liikuntapaikat tulisi nähdä investointina lasten ja nuorten terveyden edistämiseksi. Se, että käyttömaksuja nostetaan vuosi vuodelta, lisää seurojen painetta korottaa maksujaan kulujen kattamiseksi. Tätä kautta korotus osuu kipeimmin pienituloisiin perheisiin ja siten heikentää perheen mahdollisuuksia antaa lastensa harrastaa.

Nähdään siis liikuntapaikkojen maksujen korottamattajättäminen tai osin kunnan kontolle ottaminen investointina lasten ja nuorten terveellisemmän elämäntavan takaamiseksi.

Nurmijärvellä on hyvät liikuntamahdollisuudet, annetaan kaikkien nauttia niistä. #liikuntaehdokas #nurmijärvi #kuntavaalit2021

Kommentoi