Valikko Sulje

2019 oli ja meni, nyt on jo 2020

Hups, kovin aktiivisesti en täällä tunnu kirjoittavan. Edellinen postaus vuodelta 2018. Silloin olin jättämässä yliopisto-maailmaa. Tutkinto viivästyi siitä vielä hieman, mutta ei jäänyt suorittamatta, vaikka yliopistolta lähdinkin. Valmistuin Filosofian tohtoriksi tämän vuoden tammikuussa.

Kuukauden sisään yliopistolta lähtemisen jälkeen (2018) olinkin jo tehnyt työsopimuksen Software Point Oy:lle Espooseen. Sujuva vaihto akateemisesta maailmasta kaupalliseen yritystoimintaan. Ala ei täysin vaihtunut vaikka IT-alalla nyt olenkin. Software Point on pohjoismaiden johtava LIMS, eli laboratorio informarmaatio hallintajärjestelmien toimittaja.

Jalkapalloura jatkuu, toimin tätänykyä Nurmijärven Jalkapalloseuran puheenjohtajana ja luotsaa samalla myös miesten 2-joukkuetta joukkueenjohtajana.

Kuntapolitiikassa on haastavia aikoja. Talous on haastavaa, eikä korona-epidemia sitä auta lainkaan. Tässä kevään mittaan tein kuitenkin sellaisen päätöksen, että olen SDP:n kunnallisvaaliehdokkaana kevään 2021 kunnallisvaaleissa.

Hyvää alkukesää, pysykää terveinä

 

Kommentoi